Nejnovější recenze ze sekce Impregnace a ochranné přípravky
impregnace od Atsko používám více let - jsou účinné
Skúšal som rôzne impregnácie, ale väčšinou nefungovali alebo len obmedzene. Fibertec Textil Guard Pro funguje až prekvapivo dobre. Je fakt, že látky sú ťažšie a tuhšie, ale to je asi nevyhnutná nevýhoda dobrej funkčnosti. Taktiež som vždy uzatváral impregnáciu tepelným spracovaním - sušením v sušičke. Avšak je treba dať pozor na zatierané tkaniny môže sa oddeliť tá zatierajúca vrstva. Avšak Fibertec Textil Guard Pro funguje aj na obyčajné látky, aj keď účinnosť nie je taká, ako pri zatieraných alebo látkach typu Gore-Tex. Treba však spomenúť veľkú spotrebu, z 500ml naimpregnujete 3 max 4 bundy.
- plastova lahev s rozprašovačem stoji za .....PŘI STRIKANÍ APLIKATOREM MI NADOBA UPADLA A VYTEKLA CCA 0,5 L nano produktu takže 500 v haji jen proto že je tam hruby zavit,ktery moc nedrží.
Reakce obchodu INPRODUCTS.cz
moc nás mrzí tato nepříjemná nehoda s našim produktem. Tento problém s rozprašovačem jsme nikdy předtím nezaznamenali, ale pro jistotu je prověříme. Na e-mail Vás budeme kontaktovat a uděláme maximum, abyste zůstal spokojen.
Přeji pěkný den, Aleš za INPRODUCTS
Ověřený kvalitní produkt.
- Syn polil impregnovaný gauč, musím říci, že jsem byla mile překvapena. Nevsákla se ani kapka.
- vyšší cena
- Při silném dešti nefunguje, stanová stříška volně protéká (i po oboustranném nátěru)
Použil jsem na stan a déšť vydržel
Na oživení vodoodpudivosti jákehokoliv oblečení ideální.
Funguje. Samozřejmě nutno zasušit v sušičce.
- Funguje perfektně
- funguje
splnilo očekávání
zatím odzkoušeno jednou a vypadá, že skutečně dělá to co je v popisu.
- nejlepší nanoimpregnace
- Vyčistí a zvláční kůži
Funguje, jak má
Vhodný pro většinu materiálů-hladká kůže, broušená kůže, nylon, bavlna. Stálost impregnace v materiálu, při dostatečném nasycení oděvu impregnací výborná vodoodpudivost. Díky impregnaci oblečení méně přejímá pachy z okolí a je výrazně odolnější vůči zašpinění.
Snadná aplikace přípravku, impregnovaný materiál rychle připraven k použití. Skvělý poměr cena/výkon.
- Dobre
voní a čistí
Spokojenost.
NanoConcept textil a kůže 250 ml
Přidáno: 13. června 2023
(naposledy upraveno 13. června 2023)
Zakoupeno v NanoConcept
- zatím nevyzkoušeno v dešti, při zkoušce doma vodu odpuzuje
- nevyhovující rozstřikovač/ stříká proudem, vyměnila jsem za jemnější rozstřikovač
- na bundu je potřeba aspoň 500ml produktu, 250 ml je tak na batoh, nebo boty
Nemohu se vyjádřit k funkčnosti zboží. Prostředek byl použit na zimní vybavení, takže až v zimě.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »