Nejnovější recenze ze sekce Impregnace a ochranné přípravky
Výrobek dobře vyčistil koženou sedačku.
Dobrý impregnační sprej. Nesmrdí, dobře ochraňuje povrch obuvi.
- Obsah 250 ml nevystačí na jednu bundu
- používám na boty a zatím jsem je nerozmáchal
dobrý poměr cena/výkon, nastříkané boty drží
- PERFEKTNÍ PRODUKT I SERVIS
Je potreba objednat vetsi mnozstvi :-) podcenil jsem to a nevyslo na sedacku :-)
Splňuje vše
Krásně vsakoval do silné bavlněné látky a žádné fleky nezůstaly. Zimní plachta pro gril vyřešena.
- Kvalitní výrobek
Produkt je primárně určen na impregnaci stanů. Používáme ho na impregnaci stínící plachty u domu. Hlavním cílem není protékání vody, ale ochrana před tvorbou zelené a šedé řasy. Fabsil její tvorbu výrazně omezuje. Pokud se řasa v malé míře vytvoří, snadno se vodou omyje.
- Klasická impregnace
- Odpuzuje vodu
Otázkou je, jak dlouho ochrana vydrží, to ale také záleží na četnosti používání obuvi a vlhkosti prostředí.
Na trhu jsem nenašla jinou impregnaci ve spreji s UV filtrem. Bylo mi řečeno i v kamenném obchodě, že to možná impregnace splňují, ale certifikace je drahá, tak to pak nemůžou uvádět na výrobku. Tím pádem na černý kočárek používám jen Nikwax a jsem spokojená. Není to úplně dokonalé, chtělo by to asi stříkat během léta vícekrát, ale nevybledl mi tolik, jako lidem, kteří impregnaci nepoužívají vůbec. Proti vodě působí dobře, kapičky stékají pryč z povrchu.
Doporučuju používat rukavice, jinak na dlaních zůstává nepříjemný film, který jde špatně smýt.
- Plně funkční, boty nepromokly
funguje
- Kvalitní impregnace
- funguje vážně dobře
- nikde jsem neviděl, jaké množství je potřeba na 1 stan
- Produkt mě překvapil svou účinností
- Jediná nepříjemnost je, že 500ml nestačilo na poměrně malý stan (konkrétně Baron 5 od Husky)
- Nastrikala jsem na stan a zatěžova zkouška proběhla skvělé
- Opravdu oživí a zvláční kůži
- Ne každému bude vonět
Funguje velmi dobře, cena je dost vysoká, ale odpovídá kvalitě.
- Nefunguje
Ani 5 vrstev nestačilo aby byla bunda odolná dešti , víc vrstev jsem nedal, došly spreje.