Nejnovější recenze ze sekce Impregnace a ochranné přípravky
- Dosud jsem nevyzkoušel, mohu hodnotit pouze obdobné z minulých dodávek. Subjektivně vyhovující, přesto však neochránil body před průsakem vody při intenzivnějším používání po dobu cca osmi měsíců
- Viz výše
funguje skvěle
ok
Atsko Sport Wash používáme už nějakou dobu a velkou výhodou je, že v něm můžete vyprát cokoliv a když na to přijde, tak i ve studené vodě.
- Krásné Eco zpracování
- přípravek do funguje
Pouze prací prostředek. Měl jsem očekávání, že bude i impregnační a to rozhodně není. Ale jako zbytečně drahý prací prostředek to funguje dobře.
- výborná impregnace na goretexovou koženou obuv používám již dlouho
Nanotechnologie
Tenhle čistič na koberce nemám poprvé, čistí perfektně a přebyje jakékoliv pachy třeba po psech, čistím s tím fleky a skvrny.Samozřejmě je dražší,ale kvalita tomu odpovídá,nic podobného jsem u žádného jiného výrobku nenašla.
- Parametry: Spotřeba na 1m² 250 ml. Pro nesavé materiály je spotřeba cca poloviční a je nutné použít houbičku (viz.návod).
- Po zaschnutí má povrch lehce stříbrný nádech (Mě se to docela líbí).
- Funguje
Snadno použitelné
- Dobrá ochrana před vodou
- Aplikace pomocí mechanického spreje obtížnější - tvoří relativně velké kapky i při aplikaci z větší dálky..
Použil jsem před čtyřdenním pobytem v přírodě, navzdory desšťům boty vydržely suché. Aplikoval jsem ro jistotu postupně tři vrstvy. :)
Splňuje co jsem očekával.
Muc-off obecně je skvělá značka, mam zkušenost z mnoha produkty a jsou skvělé. Bohužel tentokrát to není ta kvalita kterou bych očekával. Fabric protect jsem použil na několik materiálů. 1. rifle / denim - klasicka tkanina - žádný efekt(očekával jsem), 2. kožené sportovní boty na moto - 20km v mírnějším dešti potom se voda bez problému dostala do vnitřku bot, 3. Obnovení nepromokavé vrstvy u větrovky - 2km chůze ve větším dešti, vlhkost prošla zkrz. Dodržel jsem přesně postup aplikace.
- Snadný na použití
- Funkční
- Skvěle čistí veganskou kůži (umělá PU kůže). Bez námahy pouze jemným otěrem. Prostě funguje jak má.
Snadné použití.
zatím nepoužito
Používám na plovoucí oblek, funguje.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »